About

Hello,

Bine ai venit pe pagina mea!

Dorința de a crea un spațiu de wellbeing – Balance Your Present – stăruia de ceva vreme în mintea mea, dar nu exista momentul potrivit pentru a-i da mai multă importanță. Pentru că atunci când suntem dedicați unei pasiuni, ni se pare că nu mai avem loc pentru alta. Greșit! Bineînțeles că pot să spun asta, doar acum, când am înființat BYP, care merge formidabil de bine în paralel cu prima pasiune, educația tinerilor.

Când și pentru ce am creat Balance Your Present?

Pentru călătoria mea de la deznădejde la extaz, de la o viață pe care aparent o consideram ideală, la o viață căreia am început să-i descopăr înțelesul și frumusețea, dar doar după o întâlnire față în față cu un cancer.  


Când îți descoperi pasiunea se întâmplă lucruri extraordinare.

Departe de casă și în permanent contact cu copii și tineri de toate naționalitățile, am realizat cât de importantă este identitatea acestora și cât de fascinant se împletește cu mediul în care trăiesc.
Așa s-a născut pasiunea pentru crearea unui spațiu educațional care să vină în întâmpinare părinților/copiilor/tinerilor români prinși între două culturi total diferite, cu modalități de abordare și educare diferite.

Așa am ajuns să-mi aprofundez studiile în Parenting  și apoi în CBT (Cognitive Behavioral Therapy) un domeniu, care s-a dovedit inspirat de experiențele mele cu persoanele de toate vârstele, cu care am venit și vin zilnic în contact și care este necesar în munca mea cu ei.

Practicarea terapiei cognitiv comportamentală în plan profesional și a meditației și Yoga în plan personal, m-au ajutat să înțeleg și importanța terapiei holistice. Lucrând cu oameni care au nevoie de toate cunoștințele în domeniile de mai sus, pe care le-am acumulat de-a lungul anilor, m-am pregătit, de fapt, pentru drumul pe care aveam să-l parcurg pentru echilibrarea sănătății și prezentului meu unic.


M-am pregătit pentru vindecarea cancerului și realizarea spațiului de wellbeing pe care l-am considerat necesar pentru a motiva și inspira pe cei care trec printr-un moment critic și nu știu sau consideră că n-au forța necesară să-l treacă.

Fiți recunoscători pentru tot ce aveți în prezent!

Recunoștința este liantul dintre mulțumirea ta și fericirea pe care o produci celor din jurul tău.

%d bloggers like this: