Bine ai venit în prezentul meu!

Când îți descoperi pasiunea se întâmplă lucruri extraordinare.

Departe de casă și în permanent contact cu copii, tineri și antreprenori, de toate naționalitățile, am realizat cât de importantă este identitatea și cultura noastră, modul de a gândi și reacționa, și cât de benefică este educația și sprijinul dat, respectiv obținut, atunci când trebuie și cum trebuie.

Fondatoare Essential Skills Academy

Reușim în viață doar dacă avem uneltele necesare care să ne ghideze pe tot parcursul navigării ei.

Ce reușim? Reușim să respirăm și să trăim în armonie cu valorile noastre. Reușim să învățăm să visăm, ca apoi să transformăm visele în realitate. Reușim să trecem cu înțelepciune și peste cele mai sumbre provocări.

Cum? Cu ajutorul aptitudiniilor. A celor pe care le educăm, cizelăm și dezvoltăm pe tot parcursul vieții noastre.

Îmi place progresul și performanța. Dar cel mai mult îmi place să inspir și să motivez pe cei din jurul meu, primordial tinerii, să-și dorească să progreseze, facilitându-le accesul la instrumentele care să-i ajute să-și descopere pasiunile și să-și dezvolte aptitudiniile. Pentru o dezvoltare personală și o carieră adecvată.


____________________Balance Your Present__________________

Balance Your Present

Dorința de a crea un spațiu de wellbeing – Balance Your Present – stăruia de ceva vreme în mintea mea, dar nu exista momentul potrivit pentru a-i da mai multă importanță.

Pentru că atunci când suntem dedicați unei pasiuni, ni se pare că nu mai avem loc pentru alta. Greșit!

Bineînțeles că pot să spun asta, doar acum, după ce am trecut peste un cancer, și am realizat că educația holistică merge formidabil de bine în paralel cu prima pasiune, pregătirea pentru viața personală și profesională a persoanelor, la început de drum.

M-am pregătit pentru vindecarea cancerului și realizarea spațiului de wellbeing pe care l-am considerat necesar pentru a motiva și inspira pe cei care trec printr-un moment critic și nu știu sau consideră că n-au forța necesară să-l treacă.

Hai cu mine AICI

Fiți recunoscători pentru tot ce aveți în prezent!

Recunoștința este liantul dintre mulțumirea ta și fericirea pe care o produci celor din jurul tău.

%d blogeri au apreciat: