Prima noastră întâlnire online este gratuită - rezervă Acum pentru a începe schimbarea din viața ta!

Veronica Costache

Life & Business Reset consilier

1:1 Consultanță Holistică

Este timpul să-ți deschizi linia de comunicare benefică cu sinele tău

Ești gata să te descoperi, să te iubești, să creezi practici de auto-îngrijire și să creezi rutine care îți vor îmbunătăți bunăstarea emoțională, fizică și spirituală?

Dacă răspunsul este DA, te invit să lucrăm împreună programul perfect pentru tine.

Bună, sunt Veronica
Life Reset Consilier

Ai făcut deja primul pas, înțelegând că trebuie să schimbi ceva în relația cu tine și cu cei din jurul tău.
Lasă-mă să te ajut restul drumului, creându-ți un program personalizat cu instrumentele care să-ți aducă echilibru și claritate în diferite structuri ale vieții tale.

Călătoria mea de resetare a început când am fost diagnosticată cu cancer, după ce doi ani de zile m-am strecurat prin viață cu temeri, credințe limitative, sentimente de neputință, lipsă de curaj în a șterge obiceiurile vechi și a le înlocui cu cele noi, în care credeam și care erau în concordanță cu valorile mele.

Eram pregătită la nivel intelectual, de cunoștințe, să fac schimbarea, dar eram dezastru la ridicarea frecvenței energetice care să pregătească mintea pentru schimbare. Când am reușit să echilibrez mentalul, fizicul și spiritualul, am reușit să aduc abundența și claritatea în viața mea. Chiar dacă acest lucru s-a întâmplat sub presiunea unui diagnostic cumplit.

A fost, de fapt, testul suprem că am capacitățile necesare să vindec, renasc, resetez viața mea și a celor din jurul meu.

Hai să lucrăm împreună pentru a te descoperi, pentru a te reseta și aduce liniște, bucurie, echilibru, abundență și prosperitate în viața ta!

How to get started

Pasul 1:

Să ne cunoaștem

Ne vom întâlni pentru o discuție informativă pentru a ne cunoaște și a înțelege unde dorești claritate în viața ta.

Pasul 2:

Construim un plan

Creăm un plan de lucru cu o viziune clară asupra zonelor de abordat.

Pasul 3:

Începem resetarea

Vom stabili obiective și vom programa întâlniri.

Pasul 4:

Celebrăm succesul

Înțelegem și demontăm limitările, barierele. Celebrăm curajul și ne îmbrățișăm vulnerabilitatea.

Femei care și-au celebrat curajul

Libertate Fan alergare

“Când o asculți pe Veronica povestindu-ți despre curajul de a face pasul către schimbare, simți că aripi ți se atașează de corp și că poți să faci ceea ce credeai că e imposibil pentru tine. Mi-a adus multă claritate și echilibru în viața mea.”

“Când Veronica mi-a zis că ”atunci când crezi că viața ți se năruie, de fapt, ți se dă șansa să renaști” m-a provocat să aflu mai multe despre reușitele ei. M-am regăsit printre abordările ei și am căpătat, cu ajutorul ei, curajul de a le pune în practică.”

“Mulțumesc pentru grijă și ghidare. M-ai învățat să fiu un om mai bun și să realizez ce pot și ce nu mi se potrivește și să găsesc echilibrul dintre ele.”

Dacă vrei să afli mai multe despre călătoria mea, îți recomand cartea mea, Renașterea

O poți comanda AICI

Succesul tău este important pentru mine.

Te aștept la o primă discuție telefonică
gratuită

Copyright Veronica I Costache