Draga mea,

Mulțumesc!

Este o bucurie să împărtășesc cu tine acest workbook și să pot aduce un strop de valoare și bucurie în viața ta!

Orice lucru pe care ni-l dorim în viață începe cu o dorință și se realizează printr-o acțiune. Testat! Pe pielea mea. Sau mai bine zis, pe mintea mea 🙂

Iar acțiunea este așa de la îndemâna oricui, că nu trebuie să ne facem griji de nereușite. Trebuie, doar, să reflectăm asupra acelui ceva care, poate, ne ține pe loc și să explorăm metodele de a ne elibera.

Îți ofer cu drag, acest workbook GRATUIT pe care l-am creat atunci când am avut nevoie să mă redresez și să reflectez asupra mea, a gândurilor, a dorințelor, a sentimentelor și trăirilor.

Auto-reflecția este o abilitate care se învață și se dezvoltă prin exercițiu. Știu că poate nu mai vrei exerciții, dar acestea sunt atât de drăguțe că sigur vei vrea mai multe și cu siguranță nu le vei putea ține doar pentru tine. Pentru că, nu-i așa, cel mai bine împărtășim sentimente, gânduri, idei, cu familia și prietenii.

Dacă-ți vei dori acest lucru te invit să intri în posesia setului întreg de 52 de carduri Reflectează & Explorează AICI

Sau la Libris.ro

Autor: Veronica Costache

Cand iti descoperi pasiunea pentru un domeniu, se întampla lucruri minunate. Când te descoperi pe tine și adevărata ta menire în lumea în care trăieșt, îți găsești echilibrul în viață, iar dorințele și pasiunile se înmulțesc. Wonderful things happen when you discover your truly passion. But when you find yourself and your purpose in this world, you find your balance and the passions multiplies.

Lasă un răspuns