Înțeleg și Trăiesc – eveniment online

Ecaterina Brady

Invitata Balance Your Present

de

Vineri, 12 februarie 2021, 18:30

Bine v-am regăsit!

Sunt Veronica Costache, Life Reset Consultant, și vă invit cu drag la un nou seminar Balance Your Present din cadrul seriei „Înțeleg și Trăiesc” .

La discuția online de vineri, 12 februarie 2021, de la 18:30 (UK time) o voi avea ca invitată pe Ecaterina Brady.

Ecaterina este expert în medicina tradițională chineză și a avut un rol important în procesul meu de înțelegere a cine eram și a ceea ce îmi doream să fiu.

Ea a fost parte din echipa care m-a ajutat să-mi înțeleg corpul și să-mi recunosc simptomele pentru a anticipa reacțiile. Pentru a trata cancerul.

În acest seminar te invităm la o discuție despre viață și provocările pe care le trăim de-a lungul ei. Despre cât de important este să înțelegi situația în care te afli și despre cum să o abordezi. Voi discuta cu Ecaterina, fondatoarea Healthy Herbs, despre urmatoarele subiecte:

  • cum ne îmbunătățește medicina chineză viață
  • rolul medicinii chineze în tratamentele de fertilitate 
  • ce beneficii putem avea în urma unui pachet de sedințe de acupunctură

Eca a înființat Healthy Herbs cu dorința de a lega principiile medicinei tradiționale chineze cu cele mai recente cercetări în medicina occidentală, pentru a crea și a oferi cel mai bun plan de sănătate pentru clienți.

Eca are o licență în administrarea afacerilor și o diplomă de licență în medicină tradițională chineză de la prestigioasa Universitate Kingston din Marea Britanie. După absolvire, Eca și-a finalizat diploma postuniversitară în Medicină din plante chinezești la Universitatea Middlesex din UK.Eca este, de asemenea, fondatoarea Clinicii de caritate Healthy Herbs, aducând medicina tradițională chineză într-un cadru modern ușor de înțeles și urmat.

Te așteptăm alături de noi pentru a descoperi cât de mult contează implicarea ta în crearea prezentului pe care, și așa cum, ți-l dorești. Cu sănătate, fericire, împlinire și bunăstare.

Veronica & Eca

Pentru a participa la eveniment, te rog, să te înregistrezi mai jos:

Autor: Veronica Costache

Cand iti descoperi pasiunea pentru un domeniu, se întampla lucruri minunate. Când te descoperi pe tine și adevărata ta menire în lumea în care trăieșt, îți găsești echilibrul în viață, iar dorințele și pasiunile se înmulțesc. Wonderful things happen when you discover your truly passion. But when you find yourself and your purpose in this world, you find your balance and the passions multiplies.

Lasă un răspuns