Înțeleg și Trăiesc – eveniment online

Ecaterina Brady

Invitata Balance Your Present

de

Vineri, 12 februarie 2021, 18:30

Bine v-am regăsit!

Sunt Veronica Costache, Life Reset Consultant, și vă invit cu drag la un nou seminar Balance Your Present din cadrul seriei „Înțeleg și Trăiesc” .

La discuția online de vineri, 12 februarie 2021, de la 18:30 (UK time) o voi avea ca invitată pe Ecaterina Brady.

Ecaterina este expert în medicina tradițională chineză și a avut un rol important în procesul meu de înțelegere a cine eram și a ceea ce îmi doream să fiu.

Ea a fost parte din echipa care m-a ajutat să-mi înțeleg corpul și să-mi recunosc simptomele pentru a anticipa reacțiile. Pentru a trata cancerul.

În acest seminar te invităm la o discuție despre viață și provocările pe care le trăim de-a lungul ei. Despre cât de important este să înțelegi situația în care te afli și despre cum să o abordezi. Voi discuta cu Ecaterina, fondatoarea Healthy Herbs, despre urmatoarele subiecte:

  • cum ne îmbunătățește medicina chineză viață
  • rolul medicinii chineze în tratamentele de fertilitate 
  • ce beneficii putem avea în urma unui pachet de sedințe de acupunctură

Eca a înființat Healthy Herbs cu dorința de a lega principiile medicinei tradiționale chineze cu cele mai recente cercetări în medicina occidentală, pentru a crea și a oferi cel mai bun plan de sănătate pentru clienți.

Eca are o licență în administrarea afacerilor și o diplomă de licență în medicină tradițională chineză de la prestigioasa Universitate Kingston din Marea Britanie. După absolvire, Eca și-a finalizat diploma postuniversitară în Medicină din plante chinezești la Universitatea Middlesex din UK.Eca este, de asemenea, fondatoarea Clinicii de caritate Healthy Herbs, aducând medicina tradițională chineză într-un cadru modern ușor de înțeles și urmat.

Te așteptăm alături de noi pentru a descoperi cât de mult contează implicarea ta în crearea prezentului pe care, și așa cum, ți-l dorești. Cu sănătate, fericire, împlinire și bunăstare.

Veronica & Eca

Pentru a participa la eveniment, te rog, să te înregistrezi mai jos:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s