Înțelege și Trăiește – eveniment online

Un seminar despre viață și provocări.

Cristina Patel

Invitata Balance Your Present

de

Sâmbătă, 30 ianuarie 2021, 11:30am

Bine v-am regăsit!

Sunt Veronica Costache și vă invit cu drag la un nou seminar Balance Your Present din cadrul seriei „Înțelege și Trăiește” .

La discuția online de sâmbătă, 30 ianuarie 2021, de la 11:30 (UK time) o voi avea ca invitată pe Cristina Patel.

Cristina este Holistic Energy Healer și a avut un rol important în procesul meu de înțelegere a cine eram și a ceea ce îmi doream să fiu.

Ea m-a ajutat să-mi depășesc fricile și să-mi pun în ordine gândurile, pentru a face loc liber faptelor și acțiunilor, care să mă ghideze către vindecare.

În acest seminar te invităm la o discuție despre viață și provocările pe care le trăim de-a lungul ei. Despre cât de important este să înțelegi situația în care te afli și despre cum să o abordezi. Cristina va discuta urmatoarele aspecte:

  • – cum experiențele de viață ne afectează sănătatea
  • – ce impact au emoțiile și sentimentele asupra sănătății noastre
  • – cum putem elibera blocajele energetice din corp 
  • – ce beneficii putem avea în urma unei sedințe de theta healing

Cristina Patel este calificată în modalitatea de vindecare energetică ThetaHealing® și a ajutat cu succes persoane cu anxietate, depresie, probleme de somn, de sanatate și avansare spirituală.

Te așteptăm alături de noi pentru a descoperi cât de mult contează implicarea ta în crearea prezentului pe care și așa cum ți-l dorești. Cu sănătate, fericire, împlinire și bunăstare.

Vei afla că poți să luminezi culoare întunecate ale ființei tale, pentru a putea trăi în armonie darul cel mai de preț al existenței tale în această realitate a ta – viața.

Autor: Veronica Costache

Cand iti descoperi pasiunea pentru un domeniu, se întampla lucruri minunate. Când te descoperi pe tine și adevărata ta menire în lumea în care trăieșt, îți găsești echilibrul în viață, iar dorințele și pasiunile se înmulțesc. Wonderful things happen when you discover your truly passion. But when you find yourself and your purpose in this world, you find your balance and the passions multiplies.

Lasă un răspuns