Înțelege și Trăiește – eveniment online

O discuție despre viață și provocări.

Vineri, 8 ianuarie 2021, 6.30pm

Înscrie-te

Foto: Georgiana Marțincu

Am să vă dezvălui un secret!

Nu sunt nemuritoare și nici nu am puteri magice. Evident nu acesta este secretul 🙂

Dar am ajuns la înțelepciunea de a renaște și a-mi trăi fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Am atins pragul superior al nivelului de maturitate al înțelegerii și iubirii de sine.

Și așa am tratat un cancer!

Secretul nu este că l-am tratat, ci cum l-am abordat! N-am inventat metode, ci am pus cap la cap tehnici deja știute de toată lumea, cărora le-am adus atingerea personală. Le-am asimilat și le-am învăluit în stilul propriu, așa cum am fost ghidată de vocea mea interioară.

Te aștept la o discuție despre viață și provocări! Despre cât de important este să înțelegi situația în care te afli și cum să-ți prioritizezi acțiunile.

Tot ceea ce am făcut pentru a-l trata, fără să cad în depresie, fără să am dureri sau gânduri negative în nici o zi, s-a datorat oamenilor în care am am avut încredere, deciziilor pe care le-am luat și acțiunilor pe care le-am întreprins. Suntem diferiți și unici și fiecare are stilul propriu de a aborda lucrurile. Și așa și trebuie, pentru că ce este valabil și mi se potrivește mie 100%, pentru tine poate funcționa poate doar 10%. Dar toate au același substrat, toate au aceeași bază, care odată înțeleasă poate fi personalizată pentru a da roadele de care fiecare dintre noi are nevoie. Pentru că atâta timp cât nu-i dai „atingere” personală nimic nu poate rezona cu nevoile tale și cu modul tău de funcționare.

Îți voi dezvălui metode simple, dar sigure, cu ajutorul cărora poți să-ți trăiești viața la capacitatea ei maximă!

Vineri, 8 ianuarie 2021, 6.30pm

6 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s