Webinar – 5 pași eficienți pentru rezultate în folosirea Terapiilor COMPLEMENTARE

Bună,

Sunt Veronica Costache, Life Reset Consultant și vă invit cu drag la un nou webinar Balance Your Present din cadrul seriei „Înțeleg și Trăiesc” – 5 pași eficienți pentru rezultate în folosirea terapiilor complementare

La seminarul online de vineri, 09 aprilie 2021, ora 18:30 (UK time) vom discuta despre tipurile de terapii complementare pe care este indicat să le folosim atunci când trebuie să ne resetăm viața, ca urmare a unei boli sau, pur și simplu, a unui imbold sau necesitate pentru un nou început.

Acum un an, pe 9 aprilie 2021, când am fost diagnosticată cu cancer la sân, grad 3 invaziv, am știut că viața înercase să-mi atragă atenția de câteva ori către ceva și că venise rândul Universului, acelei forțe spirituale să mă scuture pentru a mă trezi din visare.

Am decis din start și nu am refuzat ideea de a urma calea convețională de tratare a cancerului, dar până să ajung acolo mi-am făcut planul propriu de resetare și totodată pe cel de ajutare a organismului să treacă peste substanțele agresive, care aveau să-mi fie administrate prin chimoterapie.

Planul cuprindea soluții zilnice de aplicat pentru o mai bună înțelegere a ego-ului meu, a cine sunt și ce vreau de la mine și de la timpul care mi-a fost dat să-l consum pe acest pământ. Metode pentru vindecarea mea interioară prin terapii complementare.

Vă invit să discutăm despre:

– ce sunt terapiile complementare (CT)

– care sunt cele mai importante tehnici de TC

– cum ne ajută TC să ne descoperim și resetăm

De ce să participi la acest seminar?

Fie că ești în situația în care tratezi o boală, că ești îngrijorat și nu știi de ce aceasta a venit așa, pe nepusă masă, fie că fizic ești perfect sănătos, dar nu ești mulțumit/ă cu ceea ce ești sau cu ceea ce ai, acest seminar este pentru tine. Este pentru a descoperi că totul în viață stă în puterea noastră de a ne crea realitatea în care trăim. De a ne înțelege și de a ne reseta prezentul conform credințelor noastre și nu a celor din jur.

Ce vei învăța participând la acest webinar

  • Că terapiile complementare se folosesc cu succes în paralel cu cele convenționale, acolo unde este cazul.

TC sunt diferite față de terapiile alternative, care se folosesc în locul tratamentelor conveționale. Ele sunt aprobate pentru a se folosi în diferite practici medicale, precum anxietate, cancer, etc. și li se recunoaște gama largă de beneficii pe care le aduc oamenilor. Alegând terapia și terapeuții potriviți vei descoperi că terapiile complimentare îți pot oferi extra suportul de care ai nevoie în orice moment al vieții, când te afli într-o situație critică sau când pur și simplu ai nevoie de relaxare.

  • Cum să alegi terapia complimentară potrivită

Există o gamă largă de terapii complementare, dar depinde de fiecare persoană în parte ce alege. Dacă n-ai mai luat contactul cu astfel de terapii este posibil să vrei să afli mai multe sau chiar să încerci câteva până vei găsi ceea ce-ți place.

Care sunt principalele terapii complementare benefice sănătății tale?

Am pregătit pentru tine 7 dintre cele mai utilizate cu succes tehnici și 5 pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a realiza ceea ce ți-ai propus pentru o viață sănătoasă și echilibrată.

Iată 3 dintre aceste tehnici și 2 dintre pașii pe care eu i-am urmat și care mi-au adus rezultatele dorite:

  • Acupunctura
  • Healing therapy
  • Herbal therapy
  1. Găsește-ți tehnica care ți se potrivește și terapeutul cu care rezonezi
  2. Setează-ți dorința pentru care alegi acea tehnică și transform-o în obiectiv

Tot ceea ce facem trebuie să ducă către un scop bine definit în care credem și pe care-l urmăm conștiincios și sârguincios. Pentru rezultate, dorința transformată în obiectiv trebuie să fie măsurabilă și acționabilă.

De exemplu: Îmi doresc ca până la sfârșitul tratamentului, corpul meu să fie sănătos, fără reacții adverse care să-i dăuneze.

Cum punem în practică terapia complementară pentru a ne atinge scopul?

Găsim terapia care ni se potrivește și practicianul/terapeutul care să ne explice cum funcționează aceasta și ce trebuie noi să facem pentru ca împrună să obținem rezultatele dorite. Apoi dedicăm acesteia, să zicem, una sau două ore în săptămână, în funcție de terapia aleasă.

Te invit să te înscrii la:

Webinarul GRATUIT Înțeleg și Trăiesc – ”5 pași eficienți pentru REZULTATE în folosirea Terapiei COMPLEMENTARE

Pentru înscriere accesează butonul de înregistrare de mai jos:

Autor: Veronica Costache

Cand iti descoperi pasiunea pentru un domeniu, se întampla lucruri minunate. Când te descoperi pe tine și adevărata ta menire în lumea în care trăieșt, îți găsești echilibrul în viață, iar dorințele și pasiunile se înmulțesc. Wonderful things happen when you discover your truly passion. But when you find yourself and your purpose in this world, you find your balance and the passions multiplies.

4 comentarii la „Webinar – 5 pași eficienți pentru rezultate în folosirea Terapiilor COMPLEMENTARE”

Lasă un răspuns