Seminarii/Cursuri

Bună,

Am să vă spun un secret. Nu sunt nemuritoare și nici nu am puteri magice.

Evident nu acesta este secretul 🙂

Dar am ajuns la înțelepciunea de a renaște și a-mi trăi fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Am atins pragul superior al nivelului de maturitate al înțelegerii și iubirii de sine.

Și așa am tratat un cancer!

Secretul nu este că l-am tratat, ci cum l-am abordat! N-am inventat metode, ci am pus cap la cap tehnici deja știute de toată lumea, cărora le-am adus atingerea personală. Le-am asimilat și le-am învăluit în stilul propriu, așa cum am fost ghidată de vocea mea interioară.

Inspirată și motivată de sutele de mesaje primite de la prieteni, clienți și oameni necunoscuți aflați în situați critice sau în momente de cumpănă am înființat, ca parte a Balance Your Present programul de seminarii Înțeleg și Trăiesc.

Te invit să participi la seminariile și cursurile care vor urma, unde îți voi dezvălui metode simple, dar sigure, cu ajutorul cărora poți să te vindeci, să-ți resetezi prezentul și, evident, viața care ne-a fost dăruită să o trăim!

Life is Better Balanced

Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

În curând

Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

În curând


9 aprilie 2021
Înțeleg și Trăiesc

Te invităm la webinarul GRATUIT ”5 pași eficienți pentru rezultate în folosirea Terapiilor Complementare” Pentru a primi link-ul de participare te rugăm să te înregistrezi aici

12 februarie 2021

Înțeleg și Trăiesc

Te invităm la o nouă discuție despre viață și provocările pe care le trăim de-a lungul ei cu Ecaterina Brady, fondatoarea Healthy Herbs.

4 februarie 2021

Înțeleg și Trăiesc

În acest seminar te invit la o discuție despre viață și provocările pe care le trăim de-a lungul ei, alături de Cristina Patel.

8 ianuarie 2021
Călătoria spre resetare

Fă-ți curaj să crezi în tine. Orice nor negru care-ți umbrește prezentul poate dispărea dacă-ți permiți să-l lași să plece.Te aștept să discutăm despre cât de important este să înțelegi situația în care te afli și despre cum să o abordezi.

Let’s make something beautiful together.

Dacă îți dorești o consultație cu Veronica Costache, pe teme de resetare în viața personală sau profesională, programează-te accesând butonul de mai jos:

%d blogeri au apreciat: