Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu cele mai recente articole, viitoare evenimente, sau promoții.
Veronica Costache Logo

Despre mine

Bine ai venit în prezentul meu!

gânduri | Despre mine

Când îți descoperi pasiunea se întâmplă lucruri extraordinare.

Bine te-am găsit!

Numele meu este Veronica și îmi place să trăiesc în armonie cu mintea, corpul și emoțiile mele, pe care le-am echilibrat de câte ori am avut nevoie, cu calm, liniște și încredere în puterea de resetare.

Ca trainer de welbeing, Life & Business Reset Consultant am misiunea de a aduce cât mai multe persoane în armonie cu ele însele, pentru a experimenta un stil de viață plin de vitalitate, conform valorilor proprii.

În ultimii 15 ani am deținut și am fost partener în mai multe afaceri în marketing, evenimente, wellbeing și educație.

În prezent sunt fondatoarea  unei academii educaționale din Londra (din 2013) unde se derulează proiecte și cursuri de dezvoltare personală, care contribuie la lărgirea orizonturile tinerilor și antreprenorilor, dându-le instrumentele necesare cu ajutorul cărora să se descopere pe ei înșiși și pasiunile lor.

În 2020, la începutul pandemiei, am fost diagnosticată cu cancer, pe care l-am învins punând în practică și metodele de resetare a mindset-ului. Tot atunci am înființat  Balance Your Present, programul de cursuri și sesiuni individuale care promovează echilibrul între minte, corp și spirit. 

Ca o chintesență a experiențelor personale și a pregătirii în wellbeing  în primăvara lui 2023 am publicat la editura Creator cartea Renașterea, povestea fascinantă și inspirațională a impactului vindecător pe care îl are înțelegerea și acceptarea situației, prin descoperirea cauzei, în tandem cu gândirea direcționată conștient către reușită.

Îmi place progresul și performanța. Dar cel mai mult îmi place să inspir și să motivez pe cei din jurul meu, primordial tinerii, să-și dorească să progreseze, facilitându-le accesul la instrumentele care să-i ajute să-și descopere pasiunile și să-și dezvolte aptitudiniile. Pentru o dezvoltare personală și o carieră adecvată.

  • Trainer internațional acreditat de Qfqual-Pearson Education UK
  • Trainer Essential Skills Life Skills, acreditat de NYA Youth Work Academy UK
  • Specialist Comunicare și Relații publice
  •  Meditation & Mindset Trainer și facilitator acreditat
  • Trainer și Facilitator cursuri mindfulness 
  • Consilier acreditat Dezvoltare Personală

Echilibrul prin cunoaștere și auto-cunoaștere

„Fie că ești în fața unui diagnostic care-ți dă viața peste cap sau ești în punctul în care nu știi în ce direcție o ia viața ta. Fie că vrei să descoperi mai multe despre cine ești sau ce vrei să faci ACUM și AICI. Echilibrul prin cunoaștere și auto-cunoaștere trebuie să ocupe un loc primordial în rutina ta zilnică.

Permite-ți să descoperi și să cunoști și să explorezi metode care să-ți răspundă la întrebări sau să-ți clarifice anumite lucruri. 

Permite-ți să fii deschisă către necunoscut și să încerci tehnici noi de descoperire a nevoilor de care au nevoie mintea, corpul tău. Iar pe cele care le agreezi, care-ți aduc alinare, bucurie și progres, alege-le și îmbrățișează-le cu înțelepciune.

Atunci când crezi că viața ți se năruie, de fapt ți se dă șansa să renaști.”

Veronica Costache
seminarii și cursuri

Life is Better Balanced

Inspirată și motivată de sutele de mesaje primite de la prieteni, clienți și oameni necunoscuți aflați în situați critice sau în momente de cumpănă am înființat, ca parte a Balance Your Present programul de seminarii Înțeleg și Trăiesc.

Te invit să participi la seminariile și cursurile care vor urma, unde îți voi dezvălui metode simple, dar sigure, cu ajutorul cărora poți să te vindeci, să-ți resetezi prezentul și, evident, viața care ne-a fost dăruită să o trăim!

Veronica Costache Logo

Abonare Newsletter