Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu cele mai recente articole, viitoare evenimente, sau promoții.
Veronica Costache Logo
Healing herbs

Practici diferite pentru o sănătate armonioasă

FOLOSEȘTE PRACTICI DIFERITE PENTRU O SĂNĂTATE ARMONIOASĂ!

Sau „Nu-ți pune ouăle într-un singur coș” cum spune o veche zicală, pe care se pare că mulți dintre noi am uitat-o.

O zicală care este valabilă în toate domeniile, deci și atunci când vine vorba de păstrarea echilibrului sănătății prin menținerea ei sau prevenirea, diagnosticarea, îmbunătățirea și/sau tratarea unei disfuncții în plan fizic sau mental.

Atunci când ne confruntăm cu o problemă de sănătate, când nu găsim o explicație la ceea ce se întâmplă cu corpul nostru sau când ni s-a pus un diagnostic, tot ceea ce trebuie să facem este să cautăm soluții în toate zonele medicale, științifice, tradiționale și holistice, care pot duce sigur și întrun mod adecvat la vindecarea sau la rezolvarea situației în care ne aflăm.

Medicina chinezească este una dintre ramurile medicinii tradiționale, bazată pe peste 3500 de ani de practică a medicinii chinezești, care include variate forme de plante medicinale, acupunctură, masaj și care se folosește cu succes alături de medicina de vest.

Când te confrunți cu un diagnostic medical, care-ți dă viața peste cap, indiferent de  dimensiunea lui, alege să folosești în paralel cu tratamentul prescris de medici  și în completarea lui, unul pe bază de plante medicinale, pentru a-ți ajuta organismul să facă față presiunii pe care medicamentele le aduc organelor tale.

Plantele medicinale le foloseau străbunii și bunicii noștri pentru diferite afecțiuni, de la banala răceală sau tuse până la durerile de stomac, ficat sau fiere, sau pentru ajutarea organelor să funcționeze la capacitatea normală.

În zilele noastre, când pentru tratarea unei afecțiuni primim atât de multe medicamente, care au efecte secundare asupra organelor sănătoase,  consultarea și colaborarea cu un specialist care să-ți prescrie ceaiurile adjuvante potrivite este indispensabilă.

Specialiștii în medicina tradițională chinezească te pot ajuta cu un program personalizat de ceaiuri. După o analiză a diagnosticului, a stilului de viață, a istoricului sănătății tale, o combinație de ceaiuri cu un plan de urmat, alături de ghidare pe tot parcursul tratamentului îți sunt oferite cu cel mai mare profesionalism de specialistul ales.

Eu am ales-o pe Eca Brady, de la Zetian, care încă îmi este sprijin fantastic în găsirea echilibrului prezentului meu unic!

Pe Eca o găsiți aici

Facebook
Twitter
Email
Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole

Veronica Costache Logo

Abonare Newsletter