Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu cele mai recente articole, viitoare evenimente, sau promoții.
Veronica Costache Logo
Trandafiri si martisor

Ți-ai pus mărțișor în piept?

Dacă nu, este timpul s-o faci! Este timpul ca astăzi, 1 martie, să sărbătorești și să transmiți mai departe, oriunde în lume te-ai afla, mărțișorul, așa cum ne-a fost transmis din generații în generații. Găsește răgazul să te bucuri de el și să împărtășești cu cei din jurul tău semnificația lui.

Găsește bucurie în fiecare lucru, prețuiește fiecare clipă și celebrează fiecare moment.

Mărțișorul este unul dintre acele lucruri mărunte care pot aduce speranță, liniște și fericire prezentului nostru. Este simbolul și momentul care ne scoate din starea de letargie și ne reamintește că o nouă etapă din ciclul vieții își resetează traseul, aducând cu ea noi provocări.

La mulți ani, mărțișor drag!

Bine ai revenit simbol al primăverii, începutului, resetării, bunăstării și iubirii.

Poartă mărțișorul în piept toată luna martie. Apreciază și dedică timp ritualului din fiecare dimineață, când ți-l prinzi la guler, pe bluză, indiferent dacă stai în casă sau ieși la plimbare/lucru/școală, pentru a simți și trăi beneficiile și emoția emanată de acest talisman și a o face vizibilă tuturor celor care te înconjoară. Apoi, la sfârșitul lunii, leagă snurul alb și roșu într-un pom înflorit sau o tufă de trandafiri și nu uita să-ți pui o dorință.

Fii parte din bucuria momentului și zâmbește prezentului din viața ta!

Facebook
Twitter
Email
Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole

Veronica Costache Logo

Abonare Newsletter