Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu cele mai recente articole, viitoare evenimente, sau promoții.
Veronica Costache Logo

Sunt o supraviețuitoare, dar trăiesc, nu supraviețuiesc!

Sunt o supraviețuitoare...Trăiesc, nu supraviețuiesc!

În prima duminică a lunii iunie este Ziua Supraviețuitorilor Cancerului, o zi specială dedicată sărbătoririi puterii, rezistenței și triumfului persoanelor care au depășit cancerul. 
Este o zi în care onorǎm curajul și determinarea supraviețuitorilor de cancer, pentru a le recunoaște călătoria.

Este o zi în care noi, cei trecuți prin provocarea vieții, celebrăm viața și nu uităm de darul ei minunat. Acela de a trăi, de a fi aici în prezentul nostru cu toată ființa noastră. 

Eu sunt o supraviețuitoare și am învățat să trăiesc la adevăratul meu potențial, nu să supraviețuiesc. Am învățat să schimb perspectiva de a vedea lucrurile atunci când acestea devin negre și mă deturnează de la menirea mea.

Am învățat să văd lumina caldă și vivace din fiecare întuneric și să iau de acolo energia care mă propulsează și mă ajută în evoluția mea.

Ziua Supraviețuitorilor de Cancer este o oportunitate de a fi solidari cu supraviețuitorii de cancer și de a le oferi sprijin. Iată câteva modalități semnificative de a face acest lucru:

  • Onorați supraviețuitorii cancerului: Acordați-vă un moment pentru a recunoaște și onora supraviețuitorii cancerului din viața voastră. Contactați-i, trimiteți un mesaj sincer sau petreceți timp de calitate împreună. Sărbătoriți puterea lor și etapele pe care le-au atins în călătoria lor spre recuperare.
  • Fiți mesagerul conștientizării: Folosiți-vă vocea și platformele de socializare pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la supraviețuirea cancerului. Împărtășiți povești despre rezistență, mărturii ale supraviețuitorilor și informații despre resursele disponibile pentru a sprijini supraviețuitorii. Educați-i pe ceilalți cu privire la provocările cu care se confruntă supraviețuitorii cancerului și importanța sprijinului continuu.

  • Ascultă: Uneori, cel mai valoros sprijin pe care îl puteți oferi unui supraviețuitor al cancerului este să îl ascultați. Fiți acolo pentru a asculta, a valida sentimentele lor și a le oferi compasiunea necesară pentru a-și împărtăși experiențele. Oferiți încurajare, empatie și sprijin pe tot parcursul călătoriei lor.

  • Învață: Stai în preajma unui supraviețuitor de cancer și învață din călătoria lui. Este plină de revelații și modalități pe cât de incredibile, pe atât de la îndemâna tuturor, de a trăi o viață în prevenție, conștientizare, cunoaștere, acceptare și împăcare cu tot ceea ce trebuie lăsat în urmă.

Supraviețuitorii se confruntă cu o serie de provocări, inclusiv efecte secundare fizice, bunăstare emoțională și nevoia de îngrijire medicală continuă.

Ziua supraviețuitorilor de cancer își propune să aducă în prim plan aceste provocări și să dea putere supraviețuitorilor să își găsească drumul și menirea în viață.

Ziua supraviețuitorilor de cancer este despre povești adevărate cu oameni adevărați. Povești care trebuie spuse, ascultate și celebrate.

 

Dacă vrei să cunoști povestea mea ca supraviețuitor al cancerului, te invit să citești cartea mea Renașterea.

De Ziua Supraviețuitorilor de Cancer gândurile și iubirea mea se îndreaptă mai mult ca oricând către această categorie de oameni, din care fac și eu parte.

Și ofer la 10 persoane, timp de o săptămână, 50% discount la ședințele de consiliere în depășirea durerii pricinuite de un diagnostic.

Înscrie-te mai jos!

 

Facebook
Twitter
Email
Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole

Veronica Costache Logo

Abonare Newsletter